خبر را در صفحه اصلی ببینید
خبر را چاپ کنید
۹۳/۱۲/۲۸ ۲۰:۱۳
شناسه خبر : 6736

داریوش احمدی: رویکرد شهرداری مرودشت در سال ۹۴، فرهنگی خواهد بود+ تصاویر

شهردار مرودشت در نشست خود با جمعی از فعالان رسانه ای مرودشت، از رویکرد فرهنگی این مجموعه در سال آینده خبر داد.   به گزارش “پارس دشت”، داریوش احمدی شهردار مرودشت با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر مقوله «اقتصاد مقاومتی»  در سالی که گذشت، بیان داشت: وجود مشکلات مالی در سطح کلان کشور ...

IMG_3909
شهردار مرودشت در نشست خود با جمعی از فعالان رسانه ای مرودشت، از رویکرد فرهنگی این مجموعه در سال آینده خبر داد.

 

به گزارش “پارس دشت”، داریوش احمدی شهردار مرودشت با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر مقوله «اقتصاد مقاومتی»  در سالی که گذشت، بیان داشت: وجود مشکلات مالی در سطح کلان کشور به طور کلی و در سطح شهرداری مرودشت به طور خاص،  توجه به این اصل را در برنامه ریزی های مالی و عمرانی بیش از پیش لازم می ساخت.

 

وی همچنین به نقش مهم «فرهنگ» در توسعه اشاره کرد و گفت: هر فرهنگی برای گسترش و بقای خود، نیازمند بسترسازی است و به همین دلیل تلاش مجموعه شهرداری بر این بود که در سال ۹۳ به دنبال ایجاد بسترهای موردنیاز در سطح شهر بپردازد که «زیبا سازی محیط شهری»  از جمله این اقدامات است.

 

شهردار مرودشت ضمن تأکید بر پتانسیل اجتماعی بسیار بالای مرودشت ابراز نمود: توانمند سازی مناطق حاشیه ای شهر، دایر نمودن «خانه های محله» و «فرهنگسرا»،  ایجاد فضاهای تفریحی، راه اندازی ۴ پارک در نقاط مختلف شهر و …، از جمله اقداماتی است که شهرداری مرودشت به منظور متعادل سازی فضای اجتماعی شهر  پیگیری خواهد نمود.

 

احمدی همچنین تصریح کرد: بر این عقیده هستیم که «شهر را یک نفر نمی سازد بلکه یک تیم آن را می سازد» و انتقاد را نشانه «حرکت» می دانیم بنابر این از تمامی نظرات و پیشنهادات استقبال نموده و نقدهای دلسوزانه و حمایت ها و  … را همگی برای پیشرفت شهر لازم می دانیم.

 

در ادامه این جلسه، خبرنگاران به بیان نظرات خود پرداخته و سوالات خود را در زمینه های مختلف از شهردارمطرح نمودند.

IMG_3911
به گزارش “پارس دشت” جلال معینی، پیشکسوت مطبوعات مرودشت به یکی از مشکلات پیش روی شهروندان اشاره کرد و بیان نمود: بعضی از ادارات اقدام به حفاری کوچه نموده، هزینه هایی از مردم اخذ می نمایند ولی نسبت به ترمیم آن مناطق اقدام نمی کنند که تبعات ان به عهده شهرداری می باشد و ضروری است که شهرداری این مسئله را پیگیری کند.

 

دکتر احمدی در پاسخ به این هشدار بیان ساخت: قبلأ برخی از ادارات، برای حفاری های خود از مردم هزینه می گرفتند و در پایان سال اقدام به پرداخت تعهدات خود به شهرداری می کردند اما از سال آینده فقط شهرداری متولی این کار خواهد بود.

 

ایمان شریفی مدیرسایت «سلام مرودشت» نیز از کم توجهی به منطقه شصت متری در سال های گذشته گلایه کرد و گفت: برخی نقاط شهر که نیاز کمتری به آسفالت داشتند، روکش شدند اما در این منطقه اقدامی نشد در حالی که نیاز است به مناطق محروم تر توجه بیشتری شود و امکانات مورد نیاز از جمله فرهنگسرا در این نقاط فراهم شوند.

 

مهدی توکلی سردبیر هفته نامه عصر مرودشت نیز از شهردار مرودشت درخواست نمود که هرجا گرهی در کار شهرداری افتاد، از رسانه ها استفاده کنند تا کار مردم سریع تر انجام گیرد.

IMG_3910

آسفالت و روکش معابر مرودشت و چند سوال…
مشکلات پیش آمده در آسفالت ۱۷ شهریور و نحوه اولویت بندی مناطق در بحث آسفالت شهر، از جمله سوالاتی بود که خبرنگاران در مورد آن از شهردار، توضیح خواستند.

 

داریوش احمدی نیز در پاسخ به سوالات مطروحه گفت: در اجرای پروژه آسفالت شهر، بیش از ۲۵۰ هزارمتر مربع از سطح معابر آسفالت شد که تنها در بخش بسیار ناچیزی مشکل بروز کرد. وی افزود: هرچند که معتقدیم نباید حتی همین میزان کم از سرمایه های شهروندان نیز هدر رود ولی در بروز مشکل آسفالت ۱۷ شهریور عوامل مختلفی دخیل هستند.

 

احمدی به برخی از این دلایل اشاره کرد و گفت: حفاری منطقه آسفالت توسط یکی از ادارات، خیس شدن زیرسازی قبل از ریختن آسفالت توسط ساکنین و ترکیدگی لوله آب از مشکلاتی بود که زمان اجرای پروژه اتفاق افتاد.

 

همچنین پس از ریختن آسفالت نیز علیرغم اینکه مأموری برای جلوگیری از تردد اتومبیل ها تا قبل از خشک شدن آسفالت قرار داده بودیم، متأسفانه برخی بدون توجه به این قضیه و با توسل به زور از این معبر عبور کردند و باعث تشدید مشکلات شدند.

 

احمدی ابراز داشت: متأسفانه برخی افراد بدون توجه به این مسائل بر چند دفتر فنی-مهندسی فشار آوردند و از آنها خواستند که تنها از همان نقطه نمونه برداری شود که اگرچه خوشبختانه آزمایشات نشان دهنده کیفیت مناسب آسفالت بود ولی این رفتار کارشناسانه نبود.

 

شهردار مرودشت در خصوص اولویت بندی مناطق نیز گفت: برای افزایش کیفیت کار، پیش از آسفالت کردن یک منطقه،  باید زیرسازی، لبه گذاری، جدول بندی و … منطقه مورد نظر انجام شده باشد، از این نظر تمام نقاط شهر وضعیت مشابهی ندارند.  برخی  مناطق از جمله ۶۰ متری حتی از نظر بافت نیز مشکل دارند و قبل از اجرای پروژه نیاز است که معابر نیز به طور اصولی پاکسازی شوند؛ هرچند که شهروندان برخی مناطق نیز درخواست روکش داشتند که به حق هم هست.

 

وی افزود: با این حال مراحل اولیه کار از جمله زیرسازی و جدول گذاری ۶۰ متری انجام شده که به دلیل سرمای هوا، بقیه پروژه بعد از عید دنبال خواهد شد.

 

داریوش احمدی خاطر نشان ساخت:  شهریورماه برای تصویب بودجه ۳ میلیاردی جهت آسافالت شصت متری؛ نامه ای را تقدیم شورا کردیم که هنوز مجوز این کار به دست ما نرسیده است.

 

شهردار مرودشت تأکید کرد: با این وجود در ۶۰ متری پروژه هایی همچون لوله گذاری کانال انجام با هزینه ای بالغ بر ۷ میلیارد تومان اجرا شد که نقش مهمی در حفظ بهداشت و سلامت آن منطقه داشت.

 

این مسئول اجرایی مرودشت ادامه داد: بنده از تمام صندوق های شهر رأی داشته ام و از نظر اخلاقی نیز خودم را ملزم به خدمت رسانی یکسان به تمام نقاط شهر می دانم و هیچ تفاوتی بین شهروندان در ارائه خدمات وجود ندارد ولی باید توجه داشت که اولویت های هر ناحیه از شهر متفاوت است.

 

عدم تصویب بودجه سال ۹۴ شهرداری توسط شورای شهر تا پایان سال
بهفر حیدری نائب رئیس خانه مطبوعات مرودشت در خصوص بودجه شهرداری در سال گذشته و سال پیش رو از شهردار درخواست توضیح نمود. داریوش احمدی در خصوص میزان بودجه سال ۹۳ شهرداری و تحقق آن گفت: در سال ۹۳ بودجه بر روی مبلغ ۲۵ میلیارد تومان بسته شد که خوشبختانه تا آخر دی ماه محقق شد و شهرداری مکمل بودجه خود را تا سقف ۳۰ میلیارد تومان به شورای شهر ارائه نمود.

 

شهردار مرودشت به ویژگی بودجه سال گذشته نیز اشاره نمود و ابراز داشت: خوشبختانه در سال گذشته کسری بودجه نداشتیم و برخلاف بسیاری از سال ها که ۴۰% بودجه عمرانی شهرداری محقق نمی شد و بخش عمده تحقق بودجه در بخش جاری شود، امسال این اتفاق رخ نداد.

 

وی توضیحاتی نیز پیرامون بودجه سال ۹۴ شهرداری ارائه کرد و ادامه داد: بودجه سال آینده شهرداری بر روی ۵۰ میلیارد تومان است که هنوز به اعتقاد بنده شایسته شهری مانند مرودشت نیز و فاصله زیادی تا سطح مطلوب دارد.

 

شهردار مرودشت در خصوص عدم تصویب بودجه سال ۹۴ نیز گفت: شهرداری ملزم است تا اول بهمن ماه بودجه را تقدیم شورای شهر کند که بدون تأخیر این کار را انجام دادیم و دفاعیات خود را برای ارتقای بودجه مرودشت به ۵۰ میلیارد را به شورای شهر ارائه نمودیم ولی شورای شهر نیز بنا به دلایلی رقم های کمتری را پیشنهاد داده اند.

 

احمدی میزان بودجه اختصاص داده شده به بخش فرهنگ را نیز ۵% کل بودجه عنوان کرد.

 

بهبود ارتباط شهرداری با فعالان فرهنگی در سال ۹۴
عبدالصمد سلیمانی مسئول واحد هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ضمن تأکید بر استفاده از نظرات کارشناسان فرهنگی و هنری در برنامه های فرهنگی شهرداری و مباحث زیباسازی و طراحی فضای شهری بیان داشت: ارتباط مجموعه شهرداری با ادارات مرتبط با فعالیت های این سازمان و استفاده از نظرات تخصصی آنها از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیاز به ترمیم دارد.

 

وی همچنین گفت: متأسفانه علیرغم ظرفیت های شهرستان مرودشت، فضاهای فرهنگی متناسب با آن توسعه نیافته اند و امروز احداث سالن اجتماعات درخور شهروندان، ایجاد سکوهای سیمانی جهت اجراهای خیابانی و بهره گیری از تلویزیون های شهری در زمان پخش سریال های مورد علاقه مردم و یا مسابقات ورزشی به وسیله نصب صندلی و سکو در پارک ها، از جمله نیازهای مردم شریف مرودشت است.

 

داریوش احمدی در پاسخ به این مسئله اظهار داشت: از انجایی که مقوله «فرهنگ» بسیار سنگین و تخصصی است، در سال آینده کمیته ای متشکل از نمایندگان شهرداری و کارشناسان و صاحب نظران تشکیل خواهد شد تا در زمینه های فرهنگی و زیباسازی شهر بحث و تصمیم گیری شده و نظرات نهایی به صورت یک سند راهبردی تصویب شود.

 

وی گسترش فرهنگسراها را نیاز اساسی شهر دانست و گفت به طور کلی می توان گفت : در این زمینه کاری انجام نداده ایم .

 

داستان هایی به نام «آسفالت کوشک» و «شهرک مهدیه»
شهردار مرودشت در خصوص سوالات و انتقادات مطرح شده در خصوص آسافالت روستای کوشک توسط شهرداری مرودشت نیز اظهار داشت: دفن زباله، به دلیل حساسیت های اجتماعی و سیاسی، یکی از مهم ترین چالش های شهرداری هاست که هم اکنون بیش از ۱۲ شهرداری نیز با آن دست به گریبانند.

 

به همین دلیل و  در راستای خدمات رسانی به اهالی شریف و بزرگوار روستاهای کوشک و رشمیجان، شورای سوم طرحی را مصوب کرد و طبق آن شهرداری مرودشت ملزم شد که در برابر این لطف مردم منطقه فوق الذکر، خدماتی را به آنان ارائه کند و زیرسازی و لبه گذاری معابر نیز در همان زمان انجام شد.

 

وی ادامه داد: بعد از جابه جایی شورا و شهرداری، این اقدام پیگیری شد و قسمتی از معبر چلوی گلزار شهدای کوشک آسفالت گردید که هزینه آن نیز دریافت شد.

 

احمدی گفت: برخی بدون اطلاع از اصل ماجرا انتقاداتی به شهرداری وارد کردند که پس از ارائه مستندات قانع شدند ولی عده ای بدون توجه به این توضیحات بر مواضع خود پافشاری نمودند درحالی که تمام مستندات به بازرسی استانداری ارائه گردید و با در نظر گرفتن دو مورد از اختیارات قانونی و صریح شهردار، اقدام شهرداری مرودشت بدون اشکال اعلام شد.

 

شهردار مرودشت خاطرنشان ساخت: همین مسائل باعث شده که شهرداری به مسئله خدمات رسانی به شهرک مهدیه که زمانی جزء شهر بوده و در اتفاقی نادر به روستا تبدیل شد! ورود نکند.

 

بازگشایی تقاطع ۶۰ متری و دولت آباد به دستور شورای ترافیک
دکتر داریوش احمدی در بخش دیگری از جلسه، به بیان توضیحاتی در خصوص بازگشایی تقاطع دولت آباد و ۶۰ متری پرداخت.

 

وی گفت: تصمیم گیری در خصوص تعبیه دوربرگردان در یک معبر، طبق اصول فنی بسیار دقیق از جمله طول معبر، ورودی و خروجی، فاصله معبر تا دوربرگردان و … انجام می شود که با در نظر گرفتن این موارد می توان گفت بازگشایی این تقاطع، به سود مردم منطقه نخواهد بود.

 

شهردار مرودشت افزود: علیرغم مخالفت شهرداری، بنا به دلایلی، شورای ترافیک شهرستان که متشکل از چند نهاد شهرستان است، دستور به بازگشایی این تقاطع داد و شهرداری نیز علیرغم غیرفنی بودن این مسئله، ملزم به اجرای مصوبه فوق گردید.

 

شهرداری مرودشت، نیازمند معاونت فرهنگی است
در ادامه جلسه شهرام صالحی کارشناس مطبوعات، آگهی و تبلیغات اداره ارشاد اسلامی مرودشت به بیان نقطه نظرات خود در بخش فرهنگ پرداخت و گفت: با توجه ویژگی های خاص جمعیت شهرستان مرودشت، جای خالی «معاونت فرهنگی» در ساختار تشکیلاتی شهرداری احساس می شود.

 

وی افزود: ارتباط فکری شهرداری با بیرون مجموعه کم است و روشن نیست فرآیند تولید فکر در این مجموعه چگونه صورت می گیرد و به همین دلیل بعضأ دیده می شود که برنامه های انجام شده، تکراری یا فاقد اثرگذاری لازم است.

 

صالحی ضمن تأکید بر ارتباط بیشتر شهرداری با رسانه ها گفت: برخی از مشاورین معتقدند باید برای دور ماندن از حاشیه، از رسانه ها فاصله گرفت در حالی که این تفکر در عصر اطلاعات کاربردی نیست و می تواند باعث ایجاد اختلاف بین بخش های مختلف شود. بنابراین نیاز است روابط عمومی شهرداری فعال گردد.

 

تلاش برای حل معضل ترافیک مرودشت با احداث پارکینگ در نقاط مختلف شهر
معضل ترافیک و نقش شهرداری در برطرف کردن آن، از جمله مواردی بود که برخی از خبرنگاران به آن اشاره نمودند.

 

داریوش احمدی نیز در پاسخ به این انتقادات گفت: بحث ایجاد برش های عرضی و آزادسازی برخی از مسیرهای شهر، در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

 

وی افزود: چند نقطه از شهر برای احداث پارکینگ در نظر گرفته شده است که به زودی پیگیری های لازم در این مورد انجام خواهد گرفت و دیگر هیچ ساختمانی بدون در نظرگرفتن فضای پارکینگ، مجوز نخواهد گرفت.

 

ساماندهی گلزار شهدا، گسترش ورزش همگانی، مشارکت با سایر سازمان ها به منظور احداث نمایشگاه دائمی، و همکاری با نیروی انتظامی و فرمانداری به منظور جابه جایی کامیون ها از دیگر مواردی بود که شهردار مرودشت از پیگیری آنها در سال آینده خبر داد.

 

شهردار مرودشت در پایان به مسئله «شهربازی» اشاره کرد و گفت: علاوه بر محل نامناسب شهربازی، عدم اجرای تعهدات از سوی پیمانکارپروژه نیز باعث ایجاد تأخیر در این پروژه گردیده بود که با پیگیری های صورت گرفته، پیمانکار از سوی استانداری ملزم به رعایت مقررات و استانداردسازی این مجموعه گردید.

در پایان این جلسه نیز از خبرنگاران فعال شهرستان مرودشت، تجلیل به عمل آمد.

IMG_3912 IMG_3915


مطالب مرتبط:

معرفی ۴ خرداد به عنوان روز “مرودشت” در نشست خبری سپاه مرودشت

فرماندار مرودشت: عملکرد رسانه های مرودشت در جهت توسعه شهرستان و نظارت بر عملکرد مسئولین بوده است

نشست هیات رئیسه خانه مطبوعات مرودشت با مدیر پایگاه جهانی پارسه- پاسارگاد

برگزاری جلسه شورای رسانه های مجازی مرودشت