۷:۱۳:۳۶ - شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳
استاندار فارس: چاره‌ای جزء تغییر الگوی معیشت در ارسنجان وجود ندارد
استاندار فارس گفت: با توجه به نبود منابع آبی در ارسنجان، چاره‌ای جزء تغییر الگوی معیشت وجود ندارد.    به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، سیدمحمد احمدی در جمع مردم توابع شهرستان ارسنجان در روستای کتک، با اشاره به برچیده شدن چهره سبز و

index

استاندار فارس گفت: با توجه به نبود منابع آبی در ارسنجان، چاره‌ای جزء تغییر الگوی معیشت وجود ندارد.

 

 به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، سیدمحمد احمدی در جمع مردم توابع شهرستان ارسنجان در روستای کتک، با اشاره به برچیده شدن چهره سبز و تولیدات کشاورزی از منطقه اظهار کرد: رخت بربستن رونق اقتصادی و کشاورزی و نبود صنایع تولیدی در این نقاط حرفی برای گفتن باقی نگذاشته است؛ اما با این ‌وجود باید از توان نیروهای خلاق، کارآمد، ابتکارگر و فعال برای بهبود شرایط مختلف منطقه و توسعه همه‌جانبه آن استفاده کرده و در این راستا برنامه‌ریزی کنیم.

 

وی ادامه داد: کشاورزی که روزگاری شغل اجدادی مردمان ارسنجان به شمار می‌رفت، با توجه به خشکسالی و کمبود منابع آبی دیگر پاسخگوی مشکلات و تأمین مایحتاج مردم این منطقه نیست و با توجه به نبود منابع آبی چاره‌ای جزء تغییر الگوی معیشت وجود ندارد.

 

رئیس شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان فارس با اشاره به آبگیری سد سیوند اضافه کرد: دولت از گذشته برای تأمین منابع آبی موردنیاز مردم منطقه ارسنجان برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای را انجام داده و احداث سد سیوند نیز براساس همین برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته است، اما با توجه به خشکسالی اخیر امکان جمع‌آوری آب در پشت سد وجود ندارد و استفاده از منابع آبی آن امکان‌پذیر نیست.

 

استاندار فارس افزود: شبکه آب‌رسانی از سد سیوند تا مناطق زیردست احداث‌ شده است اما آبی برای انتقال به این شبکه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین اگر فرض را بر ادامه بحران کم‌آبی و خشکسالی بگیریم با توجه به کمبود منابع آبی تغییر الگوی معیشت تنها راه خروج منطقه از بن‌بست است.

 

احمدی تأکید کرد: باید در منطقه تعاونی‌های مردمی و تولیدی تشکیل شود و با جمع‌آوری سرمایه‌های سرگردان مردم، ذخیره‌سازی سرمایه در حساب‌های مشترک و ارائه و تأمین تسهیلات مشاغل خانگی راه کسب درآمد ساکنان را برای گذران زندگی تغییر دهیم.

 

وی تصریح کرد: فرض کنیم کشاورزی رونق دوباره بگیرد؛ اما با توجه به ‌قرار گرفتن کشور در منطقه گرم و خشک، معتقدیم کشاورزی به‌ تنهایی نمی‌تواند بار معیشت مردم را از زمین بلند کند.

 

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در فارس در پایان گفت: باید با تعریف الگوهای صنعتی و تولیدی و با هدف رونق صنعتی به شهرستان ارسنجان جان دوباره ببخشیم و به همین منظور در شورای توسعه و برنامه‌ریزی این استان و شهرستان راه‌حل‌هایی را تدوین و دنبال می‌کنیم.

 

با حضور استاندار فارس کلنگ گازرسانی به ۱۱ روستا در شهرستان ارسنجان با اعتبار ۲۸ هزار و ۲۰۳ میلیون ریال به زمین زده شد.


ويژه نامه
تعداد شماره ها: 1
  • دريافت مرودشت
  • آرشيو
  • تازه های خبر
    پیشنهاد سردبیر