دوره آموزشی زیست محیطی صنایع غذایی در مرودشت برگزار شد.
به گزارش دریافتی “پارس دشت” از روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست مرودشت، دوره آموزشی آشنایی با ضوابط استقرار صنایع و مدیریت بهینه واحدهای صنعتی پس از احداث با هماهنگی جهاد کشاورزی شهرستان توسط کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست مرودشت در بخش های سیدان و درودزن برگزار گردید.
کشاورز رئیس محیط زیست مرودشت در خصوص دوره آموزشی فوق اظهار داشت: در این دوره که با حضور مسئولین واحدهای صنایع برنجکوبی و صنایع غذایی خاصه تولید رب گوجه فرنگی و ترشیجات برگزار شد. شیوه های مدیریتی واحدهای صنعتی جهت کاهش مصرف آب و همچنین کاهش تولید فاضلاب و کنترل گرد و غبار احتمالی ارائه گردید.
وی همچنین افزود: در این دوره آموزشی، مقوله هایی چون اجرای قانون یک در هزار فروش و خوداظهاری و نحوه برخورد با واحدهای صنعتی آلاینده نیز تشریح گردید.