۶:۴۹:۲۲ - چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴
“فسا” شهری با قدمت الواح گلی تخت جمشید
در الواح گلی تخت­ جمشید نام فسا به صورت پسه یا باشیا آمده که خود نشان از آبادانی و قدمت این شهرستان است.   باشگاه خبرنگاران جوان- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس می گوید: شهرستان فسا از شهرستان­های مرکزی و جنوبی استان فارس است که از شمال به شهرستان شیراز، از

3497622_915

در الواح گلی تخت­ جمشید نام فسا به صورت پسه یا باشیا آمده که خود نشان از آبادانی و قدمت این شهرستان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس می گوید: شهرستان فسا از شهرستان­های مرکزی و جنوبی استان فارس است که از شمال به شهرستان شیراز، از غرب به شهرستان جهرم، از جنوب شرقی به شهرستان داراب و از شمال شرق به شهرستان نی­ریز محدود می­ شود. این شهرستان به مرکزیت شهر فسا دارای ۴۲۰۵ کیلومتر مربع وسعت و فاصله آن تا شیراز ۱۲۴ کیلومتر است.

 

امیری ادامه می دهد: در الواح گلی تخت­ جمشید نام فسا به صورت”پسه” یا “باشیا” آمده که خود نشان از آبادانی و قدمت این شهرستان است. علاوه بر آثار مذهبی و تاریخی، این شهرستان دارای چشم­انداز طبیعی زیبایی است. همچنین دارای صنایع­دستی مختلف بوده و کلوچه خوشمزه نان فسایی نیز از سوغاتی­های معروف آن است. فسا دارای آب و هوای معتدل و گرم است. این شهرستان با دارا بودن ۲ واحد اقامتی پذیرای میهمانان و گردشگران است.

 

وی می افزاید: جاذبه های گردشگری این شهرستان گردشگاه میان جنگل، گردشگاه چهل چشمه، منطقه جنگلی بهشت فسا(بهشت کوثر)، قمپ آتشکده، تل ضحاک، منطقه گِلیان و عمارت نقاره‌خانه (عمارت محمدی) است.

 

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس امام زاده حسن- شاهزاده قاسم و شاهزاده ابراهیم- امام زاده اسماعیل را از بقاع متبرکه شهرستان است.

 

امیری می گوید: بافتن قالی- قالیچه-گلیم-گبه- حصیر- رویه گیوه-کوزه گری از جمله صنایع دستی و سنتی فسا است.

 

این مقام مسئول بیان می کند: غذاهای محلی شهرستان یخنی-کباب بادمجان- بادمجان رو تاوه – آب ماشکی-ماست و تجنی و نان فسایی است.


ويژه نامه
تعداد شماره ها: 1
  • دريافت مرودشت
  • آرشيو
  • تازه های خبر
    پیشنهاد سردبیر